buna ziua...........am o proprietate cu drept de uzufruct dar persoana care are drept de uzufruct nu sta acolo, eu nu am chei de la casa iar cea care are dreptul de uzufruct nu vrea sa mi le innapoieze.Ma intereseaza daca sparg usa ca sa intru ce se poate intampla?Daca schimb ialele sa nu cumva sa zica ......ca am dat-o eu afara.......Dansa a plecat din dorinta ei.Cum trebuie sa procedez ca sa nu imi fac probleme?
Indiferent daca foloseste sau nu locuinta, dreptul de uzufruct inceteaza la decesul ei. Eu zic sa nu fortati lucrurile ... e posibil sa incerce sa va determine sa-i incalcati dreptul de uzufruct. Mare grija daca nu sunteti in relatii tocmai cordiale.
da dar o judecata inseamna bani......de care eu nu dispun....nu mi se pare corect sa nu pot intra in propria casa....ea are drept de uzufruct si nu am de gand sa o scot afara dar nici sa imi interzica ea sa intru in casa mea.......nu pot lasa casa in paragina .....ca nu o renoveaza ea.......
Uzufruct
lala21
Am o proprietate, iar altcineva are drept de UZUFRUCT la acea proprietate. In cazul in care vreau sa vand proprietatea, ce se intampla cu cealalta persoana, ma ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager
Miriam22
Stimaţi specialişti, vin la Dvs.cu problema unor rude în vârstă păcăliţi.
Doi soţi în vârsta de 80 respectiv 75 ani, au decis acum câţiva ani să ... (vezi toată discuția)