Eu ma refeream la 3-4 avocati de inculpat si nu ca 5 avocati sa apere nu stiu cati inculpati.
Cu cat un avocat apara mai multi inculpati ii scade forta sustinerii pentru unul sau mai multi dintre inculpati.
[EDITAT]
Daca sunt 200 de volume este o munca titanica pentru avocat.Trebuie sa citeasca tot.
Poate exista si posibilitatea ca pentru una dintre persoane sa nu existe probe dar fara un studiu amanuntit al dosarului nu se poate stii.
Ideea de baza este ca inculpatii se apara suficient pe partea lor,iar avocatul trebuie sa analizeze probele.
Vedeti ca V-am timis un mesaj privat de pe forum.
practica instantelor este diferita in aceste cazuri dar in ultima perioada se remarca o tendinta de mentinre a inculpatilor in stare de arest preventiv pentru o perioada intinsa de timp sau chiar pana la solutionare.
va pot pune la dispozitie decizii ale instantelor in care s-a inlocuit masura arestarii preventive.
Buna seara! Da, este legal ! In functie de particularitatile cazului se poate aprecia daca arestarea pentru 8 luni este o masura excesiva sau este deplin justificata. Pentru acuzatia care se retine in sarcina inculpatului 8 luni de arest nu reprezinta mult daca din probele dosarului rezulta ca se face vinovat. In practica sunt frecvente situatiile cand inculpatii care sunt acuzati de constituire de grup in vederea savarsirii de infractiuni informatice au stat in arest pana la condamnarea definitiva care au primit-o cu executare.
Santaj
ZburleaFlorin
Buna ziua!!! In urma cu 5 zile un prieten de-al meu a fost arestat pentru Santaj mai exact a cerut o suma de banii la o persoana si persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)