avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Adresa catre post de politie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Adresa catre post de politie

trebuie sa trimit o adresa catre un post de politie , prin care solicit punerea in vedere si identificarea posesorilor unor autoturisme abandonate in parcarea unui complex comercial. Si nu stiu cum sa formulez adresa catre postul de politie. Ajutati-ma !!!Va multumesc anticipat:)
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
stanbogdan23, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:19, 5 Decembrie 2010
adresa emitent

Catre post politie XX

Va rugam sa ne faceti cunoscut identitatea proprietarilor autoturismelor cu numerele de inmatriculare A,B,C,care se afla abandonate in parcarea complexuluiYYY
Va multumim
Nu trebuie sa apara in acesta adresa si numele unei persoane care detine o functie in centru comercial mai precis expeditorul adresei? si date cu caracter de identitate.
?? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2010
stanbogdan23, utilizator
Bineinteles ,ca adresa va fi semnata de catre seful de serviciu sau directorul care are in competenta si acest aspect
In a cui proprietate este terenul parcarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notele de constatare pentru parcări neregulamentare ale poliției locale freesergiu freesergiu Referitor la acele note de constatare pe care Politia Locala le lasa sub stergatoarele masinilor pentru parcarile neregulamentare,exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unui autoturism abandonat? croco_madness croco_madness Cum pot afla cine este proprietarul unui autoturism abandonat? Sau de unde pot afla acest aspect mai exact ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)