avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot afla cine este proprietarul unui autoturism ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot afla cine este proprietarul unui autoturism abandonat?

Cum pot afla cine este proprietarul unui autoturism abandonat?

Sau de unde pot afla acest aspect mai exact ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:51, 5 Decembrie 2012
Daca nu aveti un interes personal in a achizitiona acel autoturism ci doar va deranjeaza ca este abandonat, atunci nu trebuie decat sa va adresati Primariei, conform Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale, modificata si complectata prin legea Nr.309/2006.
Nu ati precizat concret calitatea dvs vis a vis de interesul asupra autovehiculului
Nu ati precizat spatiul unde este parcat vehiculul,deoarece daca este spatiu privat=parcare privata,nu puteti interveni
Daca autovehiculul deine elemente de identificare vizibile=numere inmatriculare,puteti obtine relatii la SPR evidenta auto
Daca autovehiculul apreciati ca este abandonat sesizati oficial serviciul specializat din primarie sau direct regia de specialitate care are competenta sa ridice vehicule abandonate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cei de la primarie vor sa imi ridice masina!!! anagelina anagelina incep sa scriu deoarece ma confrunt cu o situatie cu totul noua pentru mine.si anume:cei de la primarie ma someaza sa iau masina de langa bloc sustinand ca se ... (vezi toată discuția)
S-a aplicat corect legea 421/2002 in cazul meu? SilviaR SilviaR Putin mai clar ma refer la Legea 421/2002 privind regimul juritic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de primarie maricost maricost vineri 25/03/2011 am fost anuntat de catre cunoscuti ca mi-a fost ridicata masina propietate personala din locul in care o aveam de aprox. 1 an de zile.sunand ... (vezi toată discuția)