avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... S-a aplicat corect legea 421/2002 in cazul meu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

S-a aplicat corect legea 421/2002 in cazul meu?

Putin mai clar ma refer la Legea 421/2002 privind regimul juritic al vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale.

Ieri am primit pe parbrizul masini o somatie, conform careia in data de 06.12.2010, s-a constatat ca vehiculul meu "stationeaza pe domeniul public de cel putin un an, prezentand o stare improprie pentru circulatia pe drumuri publice" (mentionez ca masina momentan are 2 cauciucuri pe pana si o problema de lonjeron, nu am avut bani sa o repar, dar in rest totul functioneaza)

In somatia respectiva adaug ca in aprtea stanga sus mai scrie : MUNICIPIUL X DIRECTIA TEHNICA, Biroul Radieri Vehicule, nr 504/05.01.2011
Somatia am gasito in data de 16.02.2011 pe parbriz. Am citit in pe internet in legea 421/2002 ca ar fi trebuit sa primesc o scrisoare recomandata cu aviz de primire. NU AM PRIMIT! Am mai citit ceva despre un proces verbal pe care trebuia sa il primesc pe parbriz, NU AM PRIMIT!
iAR MASINA NU STA DE UN AN PARCATA. am MARTORI PENTRU A ATESTA ACEST LUCRU, iar daca nu ne crede pe cuvant pot verifica cand mi-a expirat asigurarea, adica anul trecut in aprilie-mai, ca alta nu am facut, masina stationand pe tot timpul. Verificare tehnica are, impozitul e platit.

E corect modul lor de aplicare a legislatiei?Mie nu mi se pare, dar as dorii o parere sau o iluminare asupra problemei. Nu sunt avocata, nu ma pricep, dar nu mi se pare deloc in regula, in special pentru ca nu a trecut acel an de care ei vorbesc. eVENTUAL DACA MA AMENDAU PENTRU CA NU AM ASIGURARE PENTRU UN AUTOVEHICUL CARE STATIONEAZA.

as putea primii ceva sfaturi?Si daca nu e corect cum au aplicat legea, ce pot sa fac? e cam urgent:(
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
SilviaR, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditiile in care se ridica o masina de catre politia comunitara c27ccn c27ccn sunt proprietara unei masini, pentru care am impozitul platit pe anul 2013, mai mult decat atat, am autorizatie pentru un loc de parcare la adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de primarie maricost maricost vineri 25/03/2011 am fost anuntat de catre cunoscuti ca mi-a fost ridicata masina propietate personala din locul in care o aveam de aprox. 1 an de zile.sunand ... (vezi toată discuția)
Problema rca despagubire Danyby Danyby In urma unui accident de la sfarsitul lunii trecute Asirom mi-au oferit urmatoarele variante:(Masina e praf fata, longjeroane strambe parbriz spart capota praf ... (vezi toată discuția)