avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CUM POT SA-MI IAU SENTINTA DEFINITIVA DE DIVORT DE LA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CUM POT SA-MI IAU SENTINTA DEFINITIVA DE DIVORT DE LA TRIBUNALUL CORNETU-ILFOV

BUNA ZIUA,AM TERMINAT DIVORTUL DE FOSTA SOTIE IN MAI 2010,A TRECUT 7 LUNI SI NU MIA VENIT NIKI O SENTINTA ,ABSOLUT NIMIK,CE TREBUIE SA FAC?AM NEVOIE NEAPARAT DE SENTINTA DEFINITIVA DE DIVORT,VA ROG SA-MI SPUNETI !!! VA MULTUMESC !!!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:43, 1 Decembrie 2010
Probabil nu a fost motivata inca. Mergeti si intrebati daca s-a motivat sau nu solutia. Daca nu, faceti o cerere si solicitati motivarea.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Solicitati urgentarea redactarii sentintei, inainte de a verifica daca nu cumva a fost comunicata, dar nu ati intrat dvs. in posesia ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)
Plangere neplata pensiei de intretinere filipandra filipandra am facut acum 2 luni,o plangere pentru neplata pensiei de intretinere,stabilita printr-o sentinta definitiva de atunci nu am nici un raspuns care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii ada stefan ada stefan Am intentat divort, avand ca termen luna martie.S-a ajuns la o intelegere. Mi s-a spus ca, pentru ca o hotarare sa devina definitiva si irevocabila trebuie sa ... (vezi toată discuția)