avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie de conducere

buna ziua

am si eu o nelamurire. #-o
ocuparea unei functii de conducere in mediul privat implica si alte lucruri in afara de modificarea(marirea) perioadei de porba si de preaviz ?
legea prevede acordarea unei indeminatii de conducere ?
exisa vreun conflict intre ocuparea unei functii de conducere in unitate si ocuparea unei functii de conducere in sidicat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178725 , utilizator 08:46, 2 Decembrie 2010
conducerea firmei si sindicatul este in contradictie, nu credeti?
Persoanele din conducerea unei companii reprezinta acea companie (angajatorul) iar reprezentarea salariatilor este opusul.
In cazul unor negocieri intre angajator si salariati, pe cine veti reprezenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere ccm FlorinTutuianu FlorinTutuianu Buna ziua, In compania in care lucrez am inceput procesul de negociere al unui CCM, pe parcursul negociere printre alte puncte discutate s-a discutat de o ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca eugeniaolimpia eugeniaolimpia CCM este doar pentru sindicalisti sau si pentru restul angajatilor ca nu prea inteleg ?:O:O:O:O (vezi toată discuția)
Desfintare sindicat. alegerea reprezentantilor salariatilor Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii o societate comerciala, poate renunta la sindicat si poate opta pentru reprezentati ai salariatilor care sa ... (vezi toată discuția)