Buna ziua tuturor. am si eu o nelamurire cu privirea la urmatoare situatie.
Am un rand de chei la apartament si vreau sa mai fac inca un rand si pentru un alt membru al familiei, am fost la un cetru unde se pot face copii la chei si mi-a spus ca pentru a-mi face copie trebuie sa ma prezit cu actul de identitate. Pentru ce trebuie acest act, si exista cumva vreo lege ceva in acest sens. Deacum orice comerciat se trezeste ca vrea actele mele de identitate.
Poate ma lamuriti si pe mine daca e legala asa ceva, sau o fi vreo hotarare a cosiliului judetean Galati. Multumesc.
Este o masura de siguranta pe care o ia comerciantul (probabil ca sunt chiar obligati prin lege). De unde sa stie el cu cine are de a face? Daca cheile au fost insusite ilegal de cineva? Pentru asemenea cazuri chiar ar trebui sa fiti multumit ca se iau niste masuri de siguranta, pe mine nu m-ar deranja asa ceva.
Asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o de curand. Nici nu e posibil sa existe vreo lege care sa reglementeze acest lucru pentru ca e absurd. Nu are nici o utilitate. Mergi la un centru de copiere cu oameni cu capul pe umeri.