avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fumatul interzis!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fumatul interzis!!!

salutare tuturor,
am un bar si as dori, va rog sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema a fumatului in locuri publice. am citit prin "diverse", ca daca spatiul in care iti desfasori activitatea este de sub 100 m, nu trebuie sa fie pentru nefumatori. am un spatiu mic care nu mi-ar permite sa amenajez un loc special pentru nefumatori.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:25, 7 Martie 2008
Fiti mai specific
am citit pe internet, ca societatile care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de sub 100 metri patrati, nu vor fi obligate sa amenajeze spatii speciale pentru fumatori respectiv nefumatori, deci nu vor fi obligate sa amenenajeze spatii distincte.

Nu. Spatiile vor fi doar pentru nefumatori:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Local cu spatiu pentru fumatori. se poate? cum? Sonnelion Sonnelion Buna ziua. As dori sa aflu daca legislatia mai permite deschiderea localurilor in care se poate fuma si in ce conditii. Acum ceva timp am fost pe la mall-ul ... (vezi toată discuția)
Legea care interzice fumatul crisandra crisandra Buna ziua! Oare stie cineva numarul legii care interzice fumatul in baruri si restaurante, incepand cu data de 01.01.2009. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Fumat la locul de munca pentru f.p. VladMirovici VladMirovici Cu ceva timp in urma discutam cu un amic o situatie reala, privind fumatul in cadrul institutiilor publice. Am gasit un topic pe acest site unde se mentiona ... (vezi toată discuția)