avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea succesiunii

in urma mortii parintilor a ramas un cec cu clauza unul din mostenitori . doresc sa stiu daca se poate cere includerea lui in masa succesorala , iar in cazul in care se cere dar nu mai sunt banii ,cum se procedeaza ?multumesc ,daca se poate raspunsul pe e-mail ;maiadorina@yahoo.com
mai precis ce clauza are acel mostenitor? este unic beneficiar sau persoana imputernicita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a decedat, iar dansa avea bani depuși la cec, tata este a ... Liliana Pop Liliana Pop Mama a decedat,iar dansa avea bani depuși la CEC,tata este a doua persoană care figurează la contul CEC,întrebarea este:Tata poate să retragă banii fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)
Se consideră acceptare tacită a moștenirii? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Se consideră acceptare tacită a moștenirii? Bunicul a avut 3 copii. A decedat acum 35 ani, iar în urma decesului bunicului, unul din copiii acestuia ... (vezi toată discuția)