avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie rectificativa somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie rectificativa somaj

As dori sa stiu cum se face rectificarea declaratiei pentru somaj (noiembrie 2009), deoarece am un angajat pe care am omis sa-l declar. Am incercat mai multe variante dar nu sunt corecte.
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:15, 2 Decembrie 2010
Intrati pe declaratia initiala a lunii din 2009, modificati ce doriti la ea, salavati din nou, si bifati rectificativa. Sa aveti in vedere ca trebuie sa utilizati ultima varianta de declaratie pentru ca sa o puteti depune. Succes!
La somaj nu se poate depune rectificativa decat din programul lor. Cautati pe internet programul de la ei de declaratii. Dupa care va importati din programul dvs contabil CAP1 si CAP2 (ceea ce se genereaza cand faceti declaratiile pt somaj) in programul lor. Si doar de acolo, pe aceste declaratii initiale puteti face modificari. M-am confruntat si eu luna trecuta cu aceasta problema si va pot spune doar ca programul lor e tare incurcat... Sper sa va descurcati
Atentia sa alegeti A - de la adaugare la tip rectificare, si sa nu ii mai declarati pe ceilalati inca o data.
Faceti o noua declaratie in care adaugati si salariatul omis.Trebuie sa mergeti la ei- nu se poate depune online rectificativa.Sa aveti si o copie dupa declaratia depusa initial.Declaratia noua o preiau peste declaratia depusa initial chiar daca nu bifati rectificativ.Eu asa am facut deoarece asta mi-au recomandat ei (bucuresti)
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
in tara se pot depune rectificative la declaratiiile initiale la somaj prin mail.

Alte discuții în legătură

Nzsst la declaratia de somaj pt timp de munca partial flori9 flori9 La declaratia de somaj, in conditii de somaj tehnic am urmatoarea situatie: o persoana cu timp partial de munca de 2h/zi, timp normal de lucru 8h. In ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Bibike Bibike Buna ziua, Stie cineva care este termenul de depunere a declaratiei 101 in situatia in care impozitul anual este mai mic decat cel declarat in D100? Stiam ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 cu omisiune david ionica david ionica Va rog ,imi spune si mie cineva, daca am omis la Decl 112 sa declar contrib.pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale (pt.ca nu am bifat), ... (vezi toată discuția)