avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie 112 cu omisiune
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie 112 cu omisiune

Va rog ,imi spune si mie cineva, daca am omis la Decl 112 sa declar contrib.pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale (pt.ca nu am bifat), declaratia initiala a fost validata, fac o alta Decl.initiala? Ce declar? numai pozitia respectiva?nu am mai facut la 112 rectificativa.Va multumesc ffff mult!
Cel mai recent răspuns: Silvia Dumitru , utilizator 13:28, 27 Iulie 2011
Buna ziua,

Depune-ti o alta declaratie completa(tot ce ati declarat initial + omisiunea), o depuneti normal ca si pana acum, adica nu bifati nimic rectificativ.......
Aceasta va fi o declaratie rectificativa, veti observa acest lucru atunci cand veti consulta recipisa .

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
D112 depusa de 2 ori pentru aceeasi luna marianaciju marianaciju BUNA ZIUA. AZI AM DEPUS ONLINE DECLARATIA 112 SI GRESISEM CAS ANGAJATOR. AM CORECTAT CAS SI AM DEPUS ONLINE IAR DECLARATIA 112 FARA SA BIFEZ CASUTA PENTRU ... (vezi toată discuția)