In cazul in care nu am contestat decizia de sanctionare disciplinara in cele 30 zile, mai exista vreo cale de atac extraordinar? eventual curtea de apel, CEDO. s-au printr o plangere penala in care sa demonstrez cu dovezi clare ca s-a facut abuz in serviciu, acuzatii false pe baza carora am fost sanctionat. intreb acets lucru deoarece ulterior am fost concediat, iar acum instanta de fond nu mai vrea sa tina cont de dovezile mele care arata clar ca cele trei sanctiuni au fost emise ilegal.
multumesc
Daca nu ati contestat decizia in termenul legal se presupune ca ati fost multumit de ea. Plangerea penala nu este insa tinuta de contestatie. Alte cau de atac la Curtea de Apel sau CEDO nu sunt primite atata timp cat nu ati respectat in ordine caile de atac prevazute de lege respectiv contestatia la Tribunal .
da, sunt in litigiu, si am contestat decizia de concediere in cele 30 zile.
chiar acum m am intors de la tribunal, si nu au vrut sa mi accepte dovezile clare, palpabile care reflecta ilegalitatea celor 3 decizii de sanctionare, care au stat la baza deciziei de concediere pe langa motivul principal.
Motivul principal al concedierii constituie motivul unei plangeri penale depuse de catre angajator inainte sa ma concedieze.
Acum am cerut suspendarea dosarului de contestatie pana la solutionarea dosarului penal.
Ce imi puteti spune despre REPUNEREA IN TERMENUL DE PRESCRIPTIE EXTINTIVA ?
Nu pot sa cre repunerea in termenul de prescriptie ca sa pot dovedii ilegalitatea acestor sanctiuni?
in luna Februarie, Martie si Mai am fost sactionat disciplinar.
aceste decizii nu am contestat in cele 30 zile avute la dispozitie.In luna Iulie mi s-a desfacut contractul de munca cu art 61 lit a.
Am contestat aceasta decizie de concediere in termen de 30 zile, si azi la tribunal am pus in vedere judecatorului faptul ca cele trei sanctiuni disciplinare date in luna feb, mar, mai sunt ilegale, si am vrut sa depun dovezi in acest sens, dar nu mi s a acceptat pe motiv ca este tardiv.Intrebarea este daca pot sa cer acum repunerea in termen a celor trei decizii pentru a le putea contesta acuma, si dovedii ca sunt nule absolut.