In cazul in care nu am contestat decizia de sanctionare disciplinara in cele 30 zile, mai exista vreo cale de atac extraordinar? eventual curtea de apel, CEDO. s-au printr o plangere penala in care sa demonstrez cu dovezi clare ca s-a facut abuz in serviciu, acuzatii false pe baza carora am fost sanctionat. intreb acets lucru deoarece ulterior am fost concediat, iar acum instanta de fond nu mai vrea sa tina cont de dovezile mele care arata clar ca cele trei sanctiuni au fost emise ilegal.
multumesc
unul dintre cele trei sanctiuni mi s a comunicat in timp util, al doilea mi s a comunicat dupa vreo 40 zile de la data emiterii deciziei, si al treilea nici nu mi s a comunicat, au am fost dat afara din banca in data de 8 iulie, si decizia ce au luat ei este din data de 26 iulie, deci mult dupa ce eu nu mai aveam deja nici o legatura cu banca., adica mult dupa concedierea mea..
Motive de naulare a deciziei de concediere am, in primul rand din moment ce a depus plangere penala importiva mea nu aveau dreptul sa ma concedieze pana nu s a solutionat plangerea penala.
pe langa acest fapt a fost viciat si crecetarea disciplinara pt acest ultim motiv,.