avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... documente necesare pt eliberare titlul de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

documente necesare pt eliberare titlul de proprietate pentru terenuri forestiere

asdori sa stiu caresunt documentele pecare o primarie trebuiesa le depuna pt emitere titlul de proprietate pt terenuri forestiere si la ceinstitutie
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:29, 2 Decembrie 2010
Buna ziua !
Pentru a primi un raspuns trebuie sa dati mai multe detalii .... unde e situat terenul , cand l-ati solicitat etc ....
In primul rand, cel indreptatit trebuia sa depuna cerere pana la data de 30.11.2005. Dosarul trebuia sa contina: cerere, declaratie privind celelalte suprafete de teren pentru care i s-a reconstituit dreptul de proprietate pe celelalte legi funciare, acte de stare civila, dovada proprietatii asupra terenului forestier solicitat (act de proprietate, borderou recensamant 1948, etc), acte care sa dovedeasca calitatea de mostenitor de pe urma proprietarului padurii (daca solicitantul nu este proprietarul anterior al padurii, etc.). Daca comisia locala aproba cererea, va emite o propunere de inscriere a persoanei respective in anexa 13 la HG 890/2005 si va inainta intreaga documentatie catre comisia judeteana pentru validarea propunerii si emiterea titlului de proprietate.
acum nu mai sunteti in termen sa depuneti cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate alexandrasa alexandrasa buna ziua!bunicul meu a avut un teren in bucuresti si i-a fost luat abuziv de sistem...cum am putea sa-l revendicam neavand nici un fel de act pe el.se poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! concubina coproprietara pe un titlu de proprietate ... luizatr luizatr Buna ziua ! Concubina co -proprietara pe un Titlu de Proprietate in baza legii 18/1991 al concubinului, fără știrea acestuia.Suntem 3 moștenitori( copiii) ... (vezi toată discuția)