avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie intre institutie publica si persoana fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie intre institutie publica si persoana fizica

Va rog sa ma lamuriti daca este legală încheierea unei conventii sau contract pentru executari de lucrari între o instutuţie publică şi o persoană fizică.Daca da conform carei legii şi în ce condiţii
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 21:09, 2 Decembrie 2010
cu PFA(persoana fizica autorizata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventiile civile mirceaungureanu mirceaungureanu Conventiile civile mai sunt valabile,atat timp cat se platesc contributiile aferente ? (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau conventie civila intre un srl si o persoana fizica crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati. Am un SRL si doresc sa angajez o persoana pentru executarea anumite lucrari de instalatii. ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare Limiteaza Lg. 300/2004 sfera de aplicare a conventiilor civile de prestari servicii numai la persoanele fizice autorizate (PFA) sau se pot incheia si cu ... (vezi toată discuția)