avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intervalul de revizuire, pastrare/arhivare a fisei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intervalul de revizuire, pastrare/arhivare a fisei postului

Buna ziua,

Cine m-ar putea ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: "exista stipulat undeva anume, care este intervalul de revizuire, pastrare/arhivare a fisei cadru/individuala a postului?"

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:43, 2 Decembrie 2010
Atat timp cat este activ contractul individual de munca as spune eu.
La functionari publici sau la privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie de incompatibilitate? crimea crimea Sunt functionar pblic la o primarie , lucrez ca si contabila si datorita banilor putini castigati m-am decis sa mai tin contabilitatea la o societate ... (vezi toată discuția)
Un functionar public poate avea doua locuri de munca? ionut c ionut c Buna ziua! Sunt functionar public - referent (studii medii). Am posibilitatea de a obtine un al doilea job - agent de asigurari. Intrebarea mea este daca imi ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu statut special,munca in privat Eduardgabriel Eduardgabriel Buna ziua! Sunt medic stomatolog ,recent am obtinut in urma concursului ,postul in cadrul unui penitenciar,fiind incadrat ca ofiter. Va rog sa mi raspundeti ... (vezi toată discuția)