avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie militara - depunerea adeverintelor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie militara - depunerea adeverintelor de venit

VA ROG CINE IMI POATE SPUNE DACA EU FIIND PENSIONAR MILITAR DE DREPT SI SUNT PLECAT DIN TARA PTR O PERIOADA MAI MARE DE TIMP SI NU POT SA DEPUN DECLARATIILE DE VENIT LA TIMP,POT CUMVA DEPUNE DECLARATIILE DE VENIT SI DUPA DATA DE 01.01.2011? DACA NU ATUNCI CE TREBUIE SA FAC?...PTR CA PANA PE DATA DE 01.01.2011 NU POT AJUNGE IN TARA. VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: dudu2ira1 , utilizator 23:38, 2 Decembrie 2010
cand am fost la cmj sa ridic lista cu venituri am observat ca erau cazuri ca ale tale. mambrii de familie verificau listele si intocmeau cererile in locul titularilor. la tine nu se poate ?
Se pot depune prin Ambasada sau Consulat,sau in tara de un membru al familiei prin recomandata postala cu confirmare de primire,sau un numar de inregistrare la o cerere facuta catre arhiva MFA.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
dudu2ira1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cretificate de nastere ilirjan24 ilirjan24 buna ziua.am si eu o intrebare...cum este posibil ca parinti unei majorene nu poate scoateva ,ultumesc un certificat de nastere de la primarie,nici macar cu ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de declararea recursului mihai1667 mihai1667 Sunt plecat la munca in afara tarii. Muncesc in agricultura ptr a asigura un adapost si intretinerea unui copil care toamna asta intra la scoala. Am pierdut ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere anabia anabia buna seara,mi-am pierdut certificatul de nastere,cum ar trebui sa procedez mai departe pentru a avea o copie legalizata a acestuia ?Tin sa precizez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)