urgent urgent urgent
pe data de 08.12.2010 am termen la tribunal si mi-am dat seama ca am cartea de identitate expirata.
ce pot sa fac in aceasta situatie pentru ca daca depun actele pentru un nou buletini depasesc data de 08.12.2010 ?
ma pot legitima cu permis de conducere sau certificat de nastere ?
mentionez ca nu am nici pasaport
Nu cred ca vor fi probleme daca va identificati cu permisul sau cu pasaportul.
Daca totusi judele nu va fi de acord (desi ma indoiesc) solicitati lasarea dosarului la sfarsitul sedintei si mergeti sa ridicati CI. Sedinta nu cred ca se va termina inainte de ora 12.00 (depinde cate dosare sunt pe lista, cati martori se vor audia etc.).
Incercati maine sa explicati care este situatia si poate va elibereaza o carte de identitate provizorie pe data de 07.
Va da afara pe usa...intrati pe geam, solicitati sa stati de vorba cu seful de birou, poate reusiti si scapati de stress.
Preaviz
mihai_mihai
la functionarii publici cand se acorda preavizul inainte de eliberarea deciziei de eliberare din functie sau perioada de preaviz curge dupa emiterea deciziei ... (vezi toată discuția)
Exist sau nu
mosu1907
Sunt cetatean roman, fara sa detin proprietate in Romania. Locuiesc in chirie in baza unui contract de inchiriere valabil 60 zile cu posibilitate de prelungire ... (vezi toată discuția)