avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... preaviz
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

preaviz

la functionarii publici cand se acorda preavizul inainte de eliberarea deciziei de eliberare din functie sau perioada de preaviz curge dupa emiterea deciziei de eliberare din functie ? este corect ca inainte sa fie dat preavizul si la terminarea celor 30 de zile sa fie emisa decizia de eliberare din functie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 3 Decembrie 2010
In cazul eliberarii din functia publica, autoritatea sau institutia publica este obligata sa acorde functionarilor publici un preaviz de 30 de zile calendaristice.
De obicei, decizia de incetare a raportului de serviciu se emite dupa expirarea termenului de preaviz ..
urgent urgent urgent
pe data de 08.12.2010 am termen la tribunal si mi-am dat seama ca am cartea de identitate expirata.
ce pot sa fac in aceasta situatie pentru ca daca depun actele pentru un nou buletini depasesc data de 08.12.2010 ?
ma pot legitima cu permis de conducere sau certificat de nastere ?
mentionez ca nu am nici pasaport
Puteti merge la Sectia de Politie si sa-i rugati sa va urgenteze eliberarea unei C.I noi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de eliberare din functia publica berurier berurier In decizia de eliberare din functia publica a unui functionar public este obligatoriu nsa se cuprinda un termen de preavizare de 30 zile si daca da , care ... (vezi toată discuția)
Preaviz in concediu medical chiselita chiselita am fost angajat al politiei comunitare in cadrul primariei moldova-noua iar in urma alegerilor locale a venit un nou primar care de la prima intilnire ne-a ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata mihai_mihai mihai_mihai urgent urgent urgent pe data de 08.12.2010 am termen la tribunal si mi-am dat seama ca am cartea de identitate expirata. ce pot sa fac in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)