avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciune

AM CUMPARAT DE PE UN SITE NUMIT OKAZII O PERECHE DE ADIDASI IN VALOARE DE 120 LEI ..AM PRIMIT COLETUL RAMBURS ASA CA AM PUTUT VEDEA PRODUSUL DUPA CE AM PLATIT COLETUL....IN COLET NU SE AFLA CEEA CE AM COMANDAT ....CUM ACTIONEZ IN ACEST MOTIV?..CE POT FACE?
Cel mai recent răspuns: cezar1894 , utilizator 13:09, 3 Decembrie 2010
Contactati vanzatorul .
In cazul in care nu intelege sa va returneze banii sau sa va schimbe produsul , postati-i un feedback negativ .
Daca puteti dovedi conventia incheiata,daca cunoasteti identitatea reprezentantului firmei in cauza ,puteti formula plangere impotriva acestuia
ynocentta a scris:

Daca puteti dovedi conventia incheiata,daca cunoasteti identitatea reprezentantului firmei in cauza ,puteti formula plangere impotriva acestuia


Unde?
cum as putea dovedi conventia incheiata?faza este ca nu este firma este un simplu utilizator....identitatea o cunosc ....da daca fac plangere am vro sansa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)
Am luat o "teapa" pe site-ul okazii, ce anume pot face pe cai legale? bogdanel71 bogdanel71 Buna ziua, as vrea sa va cer parerea legata de un lucru care mi s-a intamplat in urma unei tranzactii pe site-ul okazii.ro . Am licitat pentru o pereche de ... (vezi toată discuția)