avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Smecherie la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Smecherie la politie

Am fost amendat pentru exces de viteza in localitate(73 km/h), depaseam un tir,pe un drum drept cu vizibilitate buna ,fara interdictie de depasire.Radarul era intr-un logan (galben) fara nici un semn distinctiv al MAI.Pot contesta PV pe aceB-)st motiv ? Sau spuneti-mi un altul! Multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 7 Martie 2008
in mesajul anterior al dvs era vorba despre citez cu atat mai mult ca recursurile facute cu rea credinta nu se pedepsesc deocamdata in Romania.
Buna sau reaua credinta a persoanei se poate intalni mereu. Sunt oameni si oameni.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar zolano zolano Buna. Imprejurari si fapte: DE60, sosea portiune dreapta, in afara localitatii. Am circulat cu cca 100km la ora, dupa mine un echipaj in MCV dotat cu radar. ... (vezi toată discuția)
Cotestare viteza radar mobil Augutiny Augutiny Am fost oprit de un echipaj de Politie cu MCV si mi-au comunicat ca am fost detectat de aparatul radar. Am intrebat imediat care este limita de viteza in zona, ... (vezi toată discuția)
Depasire in intersectie ralyna ralyna buna seara! este prima data cand folosesc acest site si sper sa ma puteti ajuta. Ma aflam cu o ruda in masina, ea era la volan - este incepatoare. Ne ... (vezi toată discuția)