avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte

Buna,am fost aleasa presedinta de bloc la adunarea generala si un nou comitet .Imi puteti spune ce ar trebui sa imi predea fostul presedinte in afara de stampila si niste chei mentionind ca am avut probleme cu el si de acea a fost schimbat ca sa nu am probleme ca nu mia predat tot si imi puteti spune unde ar trebui sa caut atributiile presedintelui.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:46, 2 Decembrie 2010
Pracurgeti cu atentie dispozitiile L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
Predarea documentatiei aferente mandatului ex presedintelui se realizeaza prin incheiere de proces verbal
In afara de PV de la sedintele adunarii generale, nu prea are ce sa va predea.
Restul de documente se afla la administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie iitanu iitanu Dupa alegerea presedintelui unei asociatii de locatari de catre adunarea generala, care este procedura juridica de urmat, pentru ca acest presedinte sa-si ... (vezi toată discuția)
Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Acte noul presedinte asociatie mdutan mdutan Buna ziua, Saptamana trecuta a avut loc o adunare geenerala a asociatiei de proprietari la care fostul Presedinte si-a dar demisia si eu am fost ales de ... (vezi toată discuția)