avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte noul Presedinte Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte noul Presedinte Asociatie

Buna ziua,
Saptamana trecuta a avut loc o adunare geenerala a asociatiei de proprietari la care fostul Presedinte si-a dar demisia si eu am fost ales de majoritate (50+1 din total proprietari) pentru functia de Presedinte.
As dori sa stiu ce documente trebuie sa primesc de la fostul Presedinte si cum dovedesc eu in fata legii (sau a bancii, la deschiderea unui cont) ca eu sunt persoana desemnata sa reprezinte aceasta asociatie de proprietari.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:26, 24 Mai 2017
Initial studiati cu atentie disp L nr 230/2007 di HG nr 1588/2007 pentru a va informa temeinic despre limitele de competenta ale presedintelui de asociatie
De la vechiul presedinte trebuie sa primiti toate documentele pe care acesta le-a detinut inclusiv stampila ,este de preferat sa incheiati PV predare primire
Dv faceti dovada ca ati fost ales de catre participantii la adunarea generala in functia de presedinte de asociatie cu Procesul verbal incheiat cu ocazia desfasurarii adunarii generale,semnat de catre participanti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere presedinte si comitet nou pentru o asociatie de proprietari bsb1975 bsb1975 Buna ziua, Recent in asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a avut loc o \\"Adunare Generala Extraordinara\\" initiata de unii proprietari ai ... (vezi toată discuția)
Cand intra in drepturi presedintele asociatiei? Bizzare Bizzare Buna ziua, Am fost ales presedinte al Asociatiei de Proprietari in Adunarea Generala din luna noiembrie. Fostul presedinte, care a demisionat, a spus ca eu ... (vezi toată discuția)
Sedinta comitet executiv, schimbare presedinte si casier vicar vicar Buna ziua incerc sa va spun pe scurt povestea,in speranta ca voi primi niste raspunsuri sucinte si pertinente: S-a facut sedinta adunarii generale,la care ... (vezi toată discuția)