avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Notificare in temeiul art.720 indice 1
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Notificare in temeiul art.720 indice 1

Prin prezenta notificare se someaza achitarea in termen de 10 zile integral a unei sume de bani catre o societate,bani rezultati in urma pagubelor provocate intr-un accident rutier,in care este specificat in exclusivitate culpa soferului.Avand in vedere faptul ca administratorul firmei respective nu a incheiat nici un contract de munca cu persoana in culpa(soferul),dumnealui specifica doar o cursa facuta cu camionul pe cale amiabila doar intr-o singura zi,dar se poate demonstra 15 zile lucratoare,plus atentionarea domnului de anumite defectiuni la sistemul de franare,cauciucurile de pe fata uzate 80 la suta,incarcatura peste limitele tonajului admis pe soselele nationale si nerespectarea programului de lucru.
Va rog daca cineva ma poate informa cum sa procedez la aceasta notificare,deoarece nu consider a fi vinovat in acest caz,iar firma respectiva va inainta in instanta solutionarea acesteia in cazul neprezentarii si neachitarii sumei cerute.

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: sbancaantonela , utilizator 16:47, 3 Decembrie 2010
Nu am inteles, sunteti soferul in culpa, sau din partea firmei reclamante?
Explicati mai clar situatia daca vreti un raspuns cat mai erxact.
Buna ziua!

In legatura cu notificarea in temeiul art.720 indice 1,

este adevarat ca nu am explicat acest lucru,sunt sotia soferului in culpa!!!

Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare comion fara directie, consecinte lucian981 lucian981 Buna dimineata! am o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. In data de 14.07.2015 am inceput munca la o firma de transport pe un camion bascula MAN ... (vezi toată discuția)
Amenda austria valentinseran valentinseran Buna ziua.Ma numesc Valentin.In luna Ianuarie 2015 am transportat cu un trailer plus remorca 2 autoturisme (unul accidentat iar celalalt ars) pentru ... (vezi toată discuția)
Talon reținut pentru defecțiuni la sistemul de frânare Andreea_F Andreea_F Bună seara! Săptămâna trecută am fost implicată într-un eveniment rutier: în timp ce mă deplasam regulamentar, un alt autoturism a ieșit de pe o ... (vezi toată discuția)