avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura

as putea face o procura sa intru si sa ies din tara, ca sa nu mai refac buletinul expirat? :-s
Cel mai recent răspuns: monalisa1500 , utilizator 23:58, 4 Decembrie 2010
Nu.
Pasaport nu aveti?
nu
zucca a scris:

as putea face o procura sa intru si sa ies din tara, ca sa nu mai refac buletinul expirat? :-s
procura este un act prin care dvs imputerniciti pe cineva sa faca ceva in numele dvs., deci chiar nu imi dau seama la ce procura va referiti...poate vreti ca cineva sa intre si sa iasa din tara cu poza dvs in mana....???!!!!!!!:)
ma refeream ca eu am buletinul expirat. si eu daca merg in romania nu pot sa mi-l refac pentru ca imi trebuie contractu de casa si eu nu sunt proprietara. si ma gandeam ca poate pot face ceva sa intru si sa ies din tara fara a fi nevoita sa imi refac buletinul si sa-l refac alta data cand o sa fie si mama cu mine.
daca tot veniti in tara fara mama, cel mai bine ar fi sa sunati la Serviciul de evidenta a populatiei si sa ii intrebati ce trebuie sa faceti ca sa va elibereze noua carte de identitate in conditiile in care mama dvs nu este. poate este nevoie de o declaratie acord sau poate de o imputernicire prin care mama dvs mandateaza pe altcineva (o ruda de a dvs) ca sa faca toate demersurie necesare in vederea obtinerii actului de identitate al dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Am buletinul expirat si sunt in spania angy123 angy123 Mentionez ca fiul meu este intrun centru penitenciar din Madrid,Spania,si a expirat buletinul de identitate.Cum trebuie sa procedez,este in situatia de a iesi ... (vezi toată discuția)
Procura pentru ridicarea cartii de identitate updatingeti updatingeti Buna ziua, sper ca ma veti putea ajuta cu o informatie... Intre Craciun si Anul Nou am depus actele pentru eliberarea cartii de identitate (expirase) in ... (vezi toată discuția)