avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

Buna seara,in decembrie am primul termen intr-un proces incredintare minor 5 ani!Intre timp fiul meu cel mare a facut cerere de intregirea familiei in Suedia unde locuieste el primind raspuns afirmativ deci practic si eu si micuta de 5 ani am primit numere personale pe baza acestora eu voi putea sa ma angajez cu contract iar pe micuta sa o dau la gradinita.Credeti ca m-ar ajuta daca as mentiona aceste lucruri la proces sau s-ar complica?va rog dati-mi un sfat!
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 15:04, 5 Decembrie 2010
nicole66 a scris:

Credeti ca m-ar ajuta daca as mentiona aceste lucruri la proces sau s-ar complica?va rog dati-mi un sfat!

Ar complica. Evitati detaliile care nu sunt necesare pentru luarea deciziei de incredintare a minorului. Din momentul in care veti avea in mana o decizie definitiva si irevocabila de incredintare a minorului, nu va opreste nimeni la frontiera (si puteti sa faceti si pasaport minorului fara acordul tatalui).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil NadinaN NadinaN Buna seara. Am un copil nascut dintr-o relatie de concubinaj. Copilul a fost recunoscut de tatal lui ulterior inregistrarii, deci tatal apare in noul ... (vezi toată discuția)
Divort eu1978 eu1978 Buna ziua, Doresc sa divortez insa sunt cateva lucruri care nu imi sunt clare si pentru care va cer ajutorul. -Avem un copil impreuna in varsta de 11 ... (vezi toată discuția)
Divort complicat ramonamadalin ramonamadalin buna ziua.Sunt impreuna cu sotu meu de 8 ani,casatorita de 5 ani si avem un copil de 4 ani.Relatia noastra nu a fost un trai bun niciodata,dar cand nu mai ... (vezi toată discuția)