avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune fizica si verbala la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune fizica si verbala la locul de munca

Buna dimineata.Sotul meu a fost agresat fizic si verbal de catre seful coordonator dar problema este ca nu are martori deoarece lucreaza la paza si era singur in postul respectiv . Ce se poate face in acest caz?mentionez ca sotul a sunat la politie dar politia nu a venit bineinteles.Sotul nu a vrut sa paraseasca postul , asa cum ii ceruse seful , spunandu-i ca isi asteapta schimbul si nu pleaca acasa doar pentru ca asa vrea el.
Cel mai recent răspuns: Amalia78 , utilizator 22:31, 7 Decembrie 2010
Nu poate decit sa reclame acest lucru conducatorului ierarhic superior al sefului say sau celui care detine societatea respectiva
Este mai dificil, daca nu are martori. Probabil a fost controlat si gasit in neregula. trebuie sa sesizeze la seful ierarhic superior, iar cu privire la agresarea sa fizica va trebui sa scoata un certificat medico legal si sa faca o plangere penala la politie in termen de 60 de zile, pentru lovire si alte violente.
Certificat medico -legal si plangere la politie, dar asta cat mai curand.
Va multumesc.deja a facut plangere la politie.
si culmea, de dimineata a sunat sa vina politia si i s-a spus ca daca nu sunt victime nu vin.Legile din Romania lasa de dorit.
poate sa se duca in continuare la servici atata timp cat nu are nici o hartie precum ca este dat afara?oricum vrea sa-si dea demisia dar cum e mai bine cu art.79 sau cu 55 b ?daca isi da demisia cu art.79 poate fara preaviz,sa specifice ca nu mai poate lucra fiind agresat fizic si verbal?

Alte discuții în legătură

Obligarea la demisie,agresare de catre sef ,va rog urgent! Amalia78 Amalia78 buna seara! sotul meu este agent de paza la o firma cu sediul social in Bucuresti ,avand si punct de lucru la CL. Vineri dimineata , pe data de ... (vezi toată discuția)
Agresare la servici de catre sef Corinas Corinas Buna seara, Va rog sa ma ajutati, am o problema mare la servici: Pe data de 01.03.2010, la ora 8.30 m-am dus la servici, iar imediat de am intrat seful meu ... (vezi toată discuția)
Lovirea si vatamarea integritatii corporale sau a sanatatii offefei offefei Buna seara! Ma numesc Popii Costinel si in luna septembrie 2011 am fost agresat fizic si verbal de doi indivinzi. Unul dintre ei angajat al Minsterului de ... (vezi toată discuția)