avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune fizica si verbala la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune fizica si verbala la locul de munca

Buna dimineata.Sotul meu a fost agresat fizic si verbal de catre seful coordonator dar problema este ca nu are martori deoarece lucreaza la paza si era singur in postul respectiv . Ce se poate face in acest caz?mentionez ca sotul a sunat la politie dar politia nu a venit bineinteles.Sotul nu a vrut sa paraseasca postul , asa cum ii ceruse seful , spunandu-i ca isi asteapta schimbul si nu pleaca acasa doar pentru ca asa vrea el.
Cel mai recent răspuns: Amalia78 , utilizator 22:31, 7 Decembrie 2010
Buna dimineata.sotul meu s-a prezentat in aceasta dimineata la serviciu si a fost din nou agresat fizic si verbal .ce sa faca ? nu mai poate lucra in aceste conditii.
va depune iarasi plangere la politie , de data asta a avut martor pe colegul lui dar acestuia ii este cam frica sa dea declaratii.
va rog din suflet , ce trebuie facut in acest caz?
Inregistrati si/sau filmati aceste agresiuni ca sa aveti probe exacte mai departe.
a depus a doua plangere la politie ieri, 06.12.2010.maine va merge sa-si scoata certificat medico-legal pentru semnele care i-au fost lasate pe maini.tot maine a fost chemat la politie la o asa-zisa convocare la care vor fi prezenti si cei doi "inculpati" care l-au agresat duminica dimineata.problema este ca , martorul , colegul lui nu vrea sa dea declaratie pentru ca are o situatie financiara precara si ii este frica sa nu fie dat afara.Posibil ca maine sa se ceara o eventuala impacare dar cum sa procedam deoarece nu vrem sa-i lasam nepedepsiti , mai ales pe seful coordonator care l-a agresat vineri dimineata.Obliga agentii sa-si scrie singuri demisiile.Cum e posibil asa ceva? Unul dintre ei are chiar si o inregistrare pe telefon.Va rog mult , asteptam sfaturi.
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligarea la demisie,agresare de catre sef ,va rog urgent! Amalia78 Amalia78 buna seara! sotul meu este agent de paza la o firma cu sediul social in Bucuresti ,avand si punct de lucru la CL. Vineri dimineata , pe data de ... (vezi toată discuția)
Agresare la servici de catre sef Corinas Corinas Buna seara, Va rog sa ma ajutati, am o problema mare la servici: Pe data de 01.03.2010, la ora 8.30 m-am dus la servici, iar imediat de am intrat seful meu ... (vezi toată discuția)
Lovirea si vatamarea integritatii corporale sau a sanatatii offefei offefei Buna seara! Ma numesc Popii Costinel si in luna septembrie 2011 am fost agresat fizic si verbal de doi indivinzi. Unul dintre ei angajat al Minsterului de ... (vezi toată discuția)