avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie crestere copil

Buna ziua, ma numesc Oana si am 28 de ani. Am aflat ca sunt insarcinata intr-o luna si jumatate, dar in acelasi timp am aflat si faptul ca va fi desfintat punctul de lucru la care lucrez...din ianuarie voi fi somera...intrebarea mea este: daca somajul il iau doar 6 luni (pentru ca am lucrat pana in 5 ani pana acum) si nu nasc in iunie (adica dupa 6 luni de somaj) si nasc mai tarziu (iulie sau august), voi mai lua indemnizatia de crestere a copilului? cine imi va plati concediul prenatal? multumesc si astept cat mai repede un raspuns! Multa sanatate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 3 Decembrie 2010
si in cazul asta cine plateste concediul prenatal?
Certificatele medicale le duceti la Agentia de somaj care le plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde imi depun actele si ce fel de acte pentru concediu maternitate daca contractul mi se incheie StefaniaCo StefaniaCo Buna ziua. Pe data de 10 ianuarie 2017 contractul meu care este pe perioada determinata expira. Eu ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii februarie, asa ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua, In prezent sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la 8.09.2013. Sunt insarcinata in 6 luni si ar trebui sa nasc la inceputul lui ... (vezi toată discuția)