avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... document 7 Bruxelles
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

document 7 Bruxelles

am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine despre ceea ce inseamna Documentul 7 Bruxelles. Stiu ca se refera la accesarea de fonduri nerambursabile, alocate la nivel european. Stie cineva, ceva?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:18, 8 Decembrie 2010
Buna seara @Thora,

Incercati sa ne lamuriti dvs. cam ce doriti in legatura cu fondurile nerambursabile deoarece, "Documentul 7 Bruxelles" nu este suficient pentru a va putea oferi informatiile solicitate.

O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)
Informații fonduri Adriana2016 Adriana2016 Buna seara! Doresc sa accesez un fond european nerambursabil,pt o micropensiune! Am început constructia acesteia,dar doresc si un ajutor pt a o aduce la ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru studenti mariapah mariapah Sunt studenta anul 5 la medicina stomatologica, in ce conditii pot obtine fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic.. Eu mai am un an de ... (vezi toată discuția)