avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Informații fonduri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Informații fonduri

Buna seara! Doresc sa accesez un fond european nerambursabil,pt o micropensiune! Am început constructia acesteia,dar doresc si un ajutor pt a o aduce la standarde europene! Trebuie înființata neapărat o firma pt a putea accesa fonduri europene?? Ajutati.ma cu informații si cu cine pot lua legătura pentru a ma îndrumă în tot ceea ce doresc Sa realizez! Multumesc anticipat! O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 00:28, 4 Ianuarie 2019
Buna Seara,
Am avea nevoie de mai multe detalii.
1. Cineva va fi beneficiarul
2. In ce zona ati dori
Multumim.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Spălătorie auto prin fonduri europene Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Am citit într-un articol că se oferă bani prin fonduri europene și pentru o spălătorie auto....Care sunt primi pași pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)