avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua,

as dori sa stiu daca in Cluj se poate recupera taxa auto.

Am achizitionat masina anul acesta in noiembrie urmeaza sa platesc taxa auto si as dori sa stiu daca dupa ce platesc aceasta taxa mai am sanse sa o recuperez.

Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 19:01, 3 Decembrie 2010
taxa se recupereaza numai ptr masini second-hand. Legea este aceeasi ptr toata lumea, nu cred ca la Cluj au o legislatie speciala :)
Este masina second hand nu noua. Am uitat sa mentionez .

As dori sa stiu ce sanse sunt sa recuperez taxa. Pe net am gasit persoane care au reusit dar cele mai multe postari erau din anii trecuti. Multumesc.
nimeni nu iti poate spune ce sanse sunt, depinde de cum este facuta cererea, de cit de bine este facuta si procedura prealabila, de instanta de judecata si , nu in ultimul rind, de cit de priceput este si avocatul ales.
La acest moment taxa platita acum la Cj nu se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa pentru emisiile poluante camelia_vlaicu camelia_vlaicu Buna ziua! Pentru o masina, in speta Logan, la prima inmatriculare se mai recupereaza taxa pentru emisiile poluante? Multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto costinic costinic se poate recupera o taxa de prima inmatriculare pt. o masina noua inmatriculata in iunie 2007? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa 2010 Hanuku Hanuku Buna ziua, Am un passat din 2002, ptr care am patit taxa de poluare auto in 27 aprilie anul acesta, 2010. Sunt din Cluj Napoca, locuiesc in loc Floresti ... (vezi toată discuția)