avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CAEN - 4942 si dovada pregatirii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CAEN - 4942 si dovada pregatirii

Buna ziua,
As vrea sa deschid o I.I, iar domeniu principal de activitate as vrea sa fie "servicii de mutare" - CAEN 4942, bineinteles + altele secundare, cum ar fi montare si reparatie, acestea incadranduse in grupa 952 (ramane la discretia mea, probabil, ce CAEN exact voi alege);
Acum intrebarea, care ar fi dovada experientei sau pregatirii profesionale pentru activitatea ce urmeaza a fi desfasurata potrivit codului CAEN 4942??
Tin sa mentionez ca sunt absolvent a Facultatii de Stiinte Politice, fara experienta sau carte de munca.
Va multumesc anticipat!
Este de ajuns orice act de studii-diploma de bac, facultate etc, important este sa aveti studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Pfa, incadrare caen preducea preducea Buna ziua Pentru incadrarea in CAEN am nevoie de atestat intrun anumit domeniu. Am facultatea neterminata, diploma de BAC uman/filologie, insa voi fi angajata ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)