avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... uz de fals si delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

uz de fals si delapidare

buna ziua.ma numesc emyl..am lucrat in 2009 la o firma din judet,din 28.02.2010 am lucrat la o firma.pana in 27.04.2009.fara ca sa fiu angajat.fara sa sa semnez fisa postului.am lucrat cu bani.aprovionare magazine.plati facturi....din..28.04.2009.am lucrat la acelasi patron..dar la alta firma...pe acte,....am fost angajat la firma accea..dar in realitate ,lucram unde am lucrat de la inceput,,acolo am falsificat doua chitante..in valoare totala de 2000 de ron...patronu mia deschis dosar penal..acum sunt urmarit penal..pentru uz de fals si delapidare.,..patronu spune cai lipseste 13800.de lei din gestiune...dar nu poate dovedi decat cam luat 2000 de ron,,,fapt dovedit cu chitantele..eu am cazieru curat..vreu sa stiu ce risc acuma?pot face puscarie?daca trebuie mai multe detali.va pot scrie exact cu deamanuntu ..totul ,,,inspecoru cu care am vorbit deja..mai spus..ca probabil voi primi o amenda penala...e posibil sa ajungem in istanta?sau se va opri la procuror?multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:58, 3 Decembrie 2010
Daca patronul a formulat plangere impotriva dvs,urmeaza ca organele de cercetare sa dispuna eventual expertiza din care sa reiasa prejudiciul cauzat
Daca aveti posibilitatea sa achitati suma .acesta aspect va fi consemnat si apreciat de organele de cercetare
Procurorul responsabil in raport de concluziile politiei, va analiza plangerea si probele administrate si va dispune solutie legala
Faptele dvs si prejudiciul cauzat prin acestea,pe care il si recunoasteti in parte,vor fi demonstrate in urma materialului probatoriu administrat in cauza.
Sarcina probatiunii apartine organelor de urmarire penala,iar sarcina dvs este sa administrati probe -eventual ajutat de un avocat iscusit-pentru a minimaliza consecintele juridice ale acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare, fara antecedente penale theeyebt theeyebt Buna seara. Va scriu ca am ceva probleme la firma la care am lucrat, cat timp am fost angajat la ei timp de 4 luni am sustras niste bani necuveniti, adica pe ... (vezi toată discuția)
Uz de fals si delapidare.ce risc acuma? emylbistrita emylbistrita numele meu este P. EMIL ..nu imi pot dezvalui numele...pentru dosaru imi este pe rol..si mi sa spus sa nu vorbesc pentru ca poate fi folosit importiva ... (vezi toată discuția)
Am falsificat niste chitante,care ar fi urmarile? Axe25 Axe25 Am lucrat ca agent de vanzari la o firma,si am falsificat niste chitante,eu incasam o suma de bani la clieti le dade am chitanta cu suma reala dar pe chitanta ... (vezi toată discuția)