avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme vama
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme vama

Buna ziua , am o problema cu vama !Sa va explic, dupa cum bine stiti pretul tigarilor e cam mare in comparatie cu salariile,am cautat un pic pe net la o solutie si am gasit tigarile electronice,pretul de la noi fiind prea mare am incercat din china unde sunt produse, dupa cateva cautari pe internet , am gasit un site din china dar din pacate pentru ca pretul sa fie convenabil trebuia sa cumpar minim 20buc.Asa ca mi`am adunat toti prieteni, i`am convins sa isi ia si iei ,si am plasat comanda , 20buc e-cigarette , care urmau a fi impartite la 20pers!toate bune, am optat pt sistemul de curierat tnt , coletul a ajuns in buc , sun la tnt sa vad ce se intampla de nu pleaca de la buc , si imi dau vestea cea mare , coletul nu a primit liber de vama , ptr ca a depasit cantitatea de uz personal , si il mai pot ridica doar pe persoana juridica !Sa trimit pe mail actele firmei !! VA ROG MULT AJUTATI-MA ! Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Retinere colet in vama... este posibil? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa comand multe produse cosmetice si de ingrijirea personala... circa 1000 produse. Suntem 10 colege si pt a nu achzitiona separat, am ... (vezi toată discuția)
Refuz la vama Marie_Ann Marie_Ann Buna seara! Am cumparat niste piesulite din China ca numar 200 bucati si au fost trimise prin DHL. Problema este ca cei de la vama au spus ca eu pentru a ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)