avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... premis retzinut,amenda si asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

premis retzinut,amenda si asigurare

buna!am o nelamurire..am lovit o masina acum cateva zile am fost la politie si mi sa retzinut permisu pt ca nu m-am prezentat in 24 de ore si mi sa dat o amenda de 480 de lei..proprietarul masini pe care am lovito si-a reparat masina pe bani lui exact in ziua in care i-am lovit-o si dupa ce am fost la politzie cu toate astea amenda si permis retzinut proprietarul vrea sai mai dau si asigarea ca sa il despagubeasca..asigurarea nu il despagubeste pt ca nu mai pot face ei constatarea cum sa intamplat accidentul...si proprietarul are pretentzia ca eu sa il despagubesc eu din bani mei pt ca asigurarea nu o mai face..nui vina mea ca el si-a reparat masina singur si acuma nul poate despagubi asigurarea mea..ma poate da in judecata dak nu il despagubesc din banii mei?ast un raspuns multzumesc!:(
Cel mai recent răspuns: paulHD , utilizator 23:26, 3 Decembrie 2010
multzumesc pt raspunsuri mi-ati iluminat noaptea:))):D.sarbatori fericite tuturor:D!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului paulHD paulHD buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)
Generali casco stelian24 stelian24 Buna, am avut un accident , practic un tip de la BCR a intrat in mine...in februarie 2010, desi am casco la Generali...inca nu am fost despagubit...solutia lor ... (vezi toată discuția)