avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... O plangere contraventionala poate fi trimisa prin ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

O plangere contraventionala poate fi trimisa prin posta sau curier?

se poate trimite prin posta sau curier o plangere impotriva unui PVCC (proces verbal de constatare a contraventiei) ? este luata in considerare ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:39, 4 Decembrie 2010
se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
multumesc mult pentru promtitudine
Puteti sa o trimiteti postal , insa numai in termeul de 15 zile , direct institutiei al carei PVC il atacati .
prodiamant a scris:
Puteti sa o trimiteti postal , insa numai in termeul de 15 zile , direct institutiei al carei PVC il atacati .

Ati vrut sa scrieti ca o plangere contraventionala poate fi trimisa "direct judecatoriei competente" sa o solutioneze, nu-i asa? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva politie Ileana567 Ileana567 Buna ziua, M-am trezit la usa cu politia locala sect.3, care mi-a inmanat un \"Proces verbal de constatare contraventie\"intocmit de Politia Cluj-Napoca din ... (vezi toată discuția)
Tardivitate proces verbal - nulitate absolutã gyorfi raul gyorfi raul Am si eu o problemă, am atacat un proces verbal de contracenţie peste termenul de 15 zile legale; dar am invocat motive de nulitate absolută conf. art. 17 ... (vezi toată discuția)
Din nou pvcc rovinieta dd_pal dd_pal Intrebari legate de rovinieta: este valabila semnatura electronica generata la 4 luni dupa constatarea contraventiei? (vezi toată discuția)