avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... documente vanzare cumparare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

documente vanzare cumparare

pentru vanzarea unui teren intravilan ce acte sunt necesare?
cat costa parcela unui notar care se ocupa de tranzactia unei vanzari?
este un pret fix,tip parcela sau e variabil?!
ce taxe trebuiec platite la incheierea contractului?
cat mai multe detalii daca aveti va multumesc:D
Cel mai recent răspuns: dain1 , utilizator 20:44, 3 Decembrie 2010
taxele notariale variaza. daca vindeti doar o parcela trebuie sa aveti cadastru, intabulare, act de dezmembrare, iesire din indiviziune.
in functie de ce variaza taxele notarile? stiti cam cat se plateste pentru .vanzarea unui teren,neparcelat intreg?
la ce trebuie sa fiu atenta pentru a nu fi"pacalita " de cumparator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune. zatara zatara Salutare! V-as fi recunoscator pentru informatii legate de urmatoarea situatie: Detin impreuna cu un prieten un teren intravilan agricol de 1000 mp, in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune nerantula nerantula Va rog sa-mi spuneti care este procedura notariala si ce tip de taxe se percep la iesirea din indiviziune (2 coproprietari pe un teren extravilan). Este ... (vezi toată discuția)