avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii 2010

Sunt personal contractual in aparatul propriu al primarului , in domeniul situatiilor de urgenta , din anul 2007, cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata . Din septembrie 2010 am fost numit prin HCL administrator la o societate comerciala cu raspundere limitata cu actionar unic Consiliul Local . Pot avea cumul de functii in acest caz ? Ce fel de contract pot avea cu noua societate ( c.i.m. , contract de mandat etc ) ?
Cel mai recent răspuns: stelios , utilizator 13:52, 4 Decembrie 2010
La noua societate puteti avea contract de munca pe durata determinatam nedterminata sau in timp partial
Cu noua societate puteti incheia un nou c.i.m. sau un contract de mandat avand in vedere ca ati fost numit administrator.
Ce fel de c.i.m. ? Este mai corect un contract de mandat sau c.i.m. ? Va rog sa-mi precizati si baza legala !
Amnadoua solutiile sunt perfect legale , fie un c.i.m. cu timp partial sau cu norma intreaga , fie un contrcat de mandat.
multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie primar suspendare c.i.m stelios stelios Sunt personal contractual in aparatul propriu al primarului , in domeniul situatiilor de urgenta , din anul 2007, cu contract individual de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Salariu administrator srl cu actionar unic consiliul local stelios stelios Administratorul unei societati comerciale cu actionar unic consiliul local a fost numit prin HCL si i-a fost stabilit doar salariul de baza egal cu venitul ... (vezi toată discuția)
Perioada mandat administrator de 4 ani/nedeterminata Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Din cate stiu, in practica se poate numi / se putea numi un administrator cu o perioada nedeterminata a mandatului insa, in legea 31/1990 este ... (vezi toată discuția)