Va rog mult sa ma lamuriti intr-o privinta, daca se poate: In urma unei actiuni pe somatie de plata, mi-a fost comunicata hotararea, iar dupa termenul de 10 zile am solicitat instantei legalizarea cu mentiunea efinitiva si irevocabila.
Judecatoria se afla in imposibilitatea de a o elibera, deoarece, in urma comunicarea efectuata celeilalte parti nu s-a intors recomandata nu confirmare de primire. Nu detin alta adresa, acea firma nu se regaseste in lista de insolventi,....
Care ar fi modalitatea de solutionare?
Va multumesc!
Puteti apela si la un executor judecatoresc care sa rezolve problema pe calea notificarii afisate la sediul/domiciliul debitorului.Procesul verbal de afisare incheie procesura de comunicare.Publicati totusi titlul executoriu si intr-un ziar de audienta.
Si daca se publica in ziar cum se poate dovedi ca a fost citita de cel care trebuie sa o citeasca? :O
Adica este atat de simplu sa refuz executarea unei sentinte? Nu citesc deci sentinta nu se aplica? Refuz sa primesc ceva si pe urma spun ca nu am luat la cunostinta? =D>
Divort
crissta38
Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)