avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat unic poate fi angajat administrator cu cim?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat unic poate fi angajat administrator cu cim?

buna ziua am o intrebare la dv legata de angajarea asociatului unic al unui srl pe postul de administrator?precizez ca asociatul unic este persoana straina si pt obtinerea unei autoriatii de munca in baza careia sa obtina si un permis de sedere, este nevoie sa fie angajat ca administrator. astept parereile dv. va multumesc. a inca ceva , care ar fi salariul obligatoriu pt o persoana straina?
Cel mai recent răspuns: enisirin , utilizator 14:28, 25 Ianuarie 2010
Cu totul de acord=D>=D>:D
Fiti mai atennta cand va referiti la cetateni straini.este total gresita afirmatia dvs.Salariul minim al Romaniei nu se aplica si la cetateni starini.Romanii pot face doavada domiciliului pe raza locului de munca, insa straini din start au nevoie de chirie, si ca atare este altul salariul lor minim de incadrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetateni straini liana istrate liana istrate Ce acte sunt necesare pentru angajarea unui cetatean strain cu contract individual de munca ? (vezi toată discuția)
Revisal danyyyyy danyyyyy buna ziua, daca angajezi minori in revisal ce norma trebuie aleasa \" norma intreaga\" sau \" cu timp partial\" mentionez pe ctr. este trecut cu 6 ore , ... (vezi toată discuția)
Angajare strain ankalaura85 ankalaura85 As dori sa aflu cum se poate angaja un cetatean moldovean la o S.C. din Romania, in conditiile in care si-a pierdut toate actele? Ce documente are nevoie la ... (vezi toată discuția)