avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este pedeapsa pentru fals in acte si uz de fals ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este pedeapsa pentru fals in acte si uz de fals ?

Va rog sa-mi raspundeti care este pedeapsa pentru fals si uz de fals la cele relatate de mine mai jos?
Patronul meu m-a trecut in concediu fara plata in lunile : iulie,august si septembrie pe anul curent FARA acordul meu scris sau semnatura mea ,cu toate ca eu am lucrat in lunile respective.
Acum ma forteaza sa semnez trei cereri de concediu fara plata pentru lunile respective ,pe care nu vreau sa le semnez ,si nu stiu ce sa fac?
VA ROG sa-mi dati un sfat la cele mentionate de mine.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:43, 5 Decembrie 2010
Infractiunea savarsita de acesta este de fals in declaratii si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.Amenintati-l ca ii veti face plangere penala daca nu va plateste in avans cele tri luni de concediu fara plata.Ajungeti la o intelegere.
Pe lunile respective am lucrat ,am fost platit integral,doar ca figurez in concediu fara plata in actele societatii comerciale,dupa cit am inteles de la patronul firmei ,ca sa nu plateasca taxele respective lunilor aferente,atunci fiind o perioada propice pentru el, Acum imi spune ca nu poate sa mai faca modificari ,deoarece eu i-am spus ca nu vreau intreruperi pe perioada cit lucrez la el.
Mentionez ca inca lucrez cu un salariu mediu la el in firma cu contract individual de munca,si as vrea sa -mi raspundeti ce suma ??? ar face obiectul intelegerii intre parti ?
Dvs sunteti singurul care cunoasteti limita de competenta si responsabilitatile care va revin in interiorul unitatii
ynocentta a scris:

Dvs sunteti singurul care cunoasteti limita de competenta si responsabilitatile care va revin in interiorul unitatii

Ce lagatura o avea cu intrebare user-ului ?

A scris cerere/i si a semnat-o sau le-a semnat in numele dvs ?
Ati semnat undeva pentru banii primiti ?
Intr-adevar nu am semnat nimic . Eu am semnat statul de plata doar de doua ori pe anul acesta. In actele firmei figurez cu un salariu mai mic decat cat iau real in mana,asa afost intelegerea noastra .....
El umbla acum cu trei cereri de concediu fara plata facute de el ,in care se mentioneaza ca eu cer concediu fara plata pentru perioada respectiva. Si el doreste sa semnez acestea , deoarece are controale de la ITM , iar acestia, probabil l-au somat sa aiba actele firmei in regula,
Acestia din urma , probabil au fost sesizati de neregulile din interiorul firmei,deoarece exista mai multe.
In firma sunt o persoana ,pe care nu m-ar lasa sa plec, usor....

Alte discuții în legătură

Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)
Informatii referitoare angajat si cim. ANIELA68 ANIELA68 Buna seara, Va rog sa imi raspundeti ce poate face un angajat care timp de 3 ani a fost mintit de patron ca are acte angajare depuse,lucra cite 16 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim si inchidere cim fara cunostinta angajatului cristi1q cristi1q Buna ziua, va cer si eu ajutorul in urmatoarea problema: - in luna august 2006 am fost angajat la o firma, in prima faza cu contract pe 3 luni - dupa aceste ... (vezi toată discuția)