avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Expertiza tehnica a masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Expertiza tehnica a masinii

in urma cu cateva luni am acrosat o minora,nesupravegheata,traversand prin loc nepermis,neasigurandu-se, suferind o usoara fractura de umar ,prin urmare primind 45 zile de ingrijire medicala
viteza de deplasara a autoturismului fiind regulamentara.
acum sunt presata de catre agentul de politie ,care ancheteaza cazul, sa platesc expertiza tehnica .[de la parchet dosarul a ajuns la sectia de politie a orasului unde locuiesc pentru a se continua cercetarile]
cine plateste expertiza ?si in ce consta aceasta expertiza?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:10, 6 Decembrie 2010
verificarea ITP am facut-o in ziua accidentului.iar expertiza prin care se stabileste viteza de deplasare si circumstantele in care sa produs accidentul urmeaza a fi efectuata .binenteles ca nu am fost de acord sa o platesc ,prin urmare o va plati cine a cerut.
mersi mult pentru sfaturi.mai vorbim.pa pa
Cu ocazia dispunerii efectuarii expertizei tehnice judiciare se stabileste si persoana care va achita onorariul expertului. Acest onorariu intr in cadrul cheltuielilor de judecata, iar instanta va hotari cine le va suporta.
Este binevenita sugestia colegilor de forum de a va angala un expert consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier georgel12 georgel12 buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)
Accident ruonscalafat ruonscalafat in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala exxelar exxelar Buna ziua, In urma cu aproximativ 9 luni am fost implicat intr-un accident rutier, am lovit un pieton care trecea neregulamentar strada. Intre timp ... (vezi toată discuția)