avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen

O firma are pe CUI un anumit cod caen, dar desfasoara o alta activitate aferenta altui cod caen.
In bilantul contabil ce cod caen este corect sa trecem? Eu am trect codul activitatii desfasurate., pt ca asa am inteles din instructiuniile de completare. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:55, 5 Decembrie 2010
Inteleg ca Dvs nu aveti inregistrat cod CAEN aferent activitatii pe care o desfasurati. Nu este corect. Iata un extras din instructiunile de completare ale formularului de bilant contabil .

" Persoanele juridice vor completa datele de identificare (denumirea unitatii, adresa, telefonul si numarul de inmatriculare la registrul comertului), precum si datele referitoare la incadrarea corecta in forma de proprietate si codul unic de inregistrare, citet, fara a se folosi prescurtari sau initiale. In casute se vor trece codurile care delimiteaza incadrarea operatorului economic.

Persoanele juridice completeaza codul privind activitatea, cod format din 4 cifre (clase de activitati), potrivit Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala – CAEN, aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 656/1997 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 301 si 301 bis din 5 noiembrie 1997, cu actualizarile ulterioare. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea din productie proprie este considerata comercializare? cristinaOancea cristinaOancea Buna ziua, Vreau sa deschid un SRL ptr fabricare incaltaminte CAEN 1520. Voi produce incaltaminte la comanda pe care o voi vinde clientilor direct din ... (vezi toată discuția)
C.a.e.n. pentru o.n.g. camiha camiha Persoanele juridice fără scop patrimonial vor completa codul privind activitatea desfăşurată, potrivit Clasificării Activităţilor din Economia ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2009 loredana.m loredana.m Buna seara, care mai este legea cu privire la semnarea bilantului. Daca sunt administrator cu studii superioare dar nu am contract de munca la firma pot semna ... (vezi toată discuția)