Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Acum 2 luni am luat o amenda conducand un autoturism aflat pe leasing. A doua zi am platit regulamentar amenda la CEC si i-am instiintat pe stimabilii domni de la firma de leasing (este vorba de Meridian - am avut numai experiente "placute" pe care nu vi le-as dori) care evident ca nu a bagat in seama mailurile mele (pot spune ca am ramas si fara asigurare de 2 ori). Intre timp amenda a ajuns la ei si ca niste buni concetateni au platit-o. Trecand peste aspectul profesionalismului lor (subiect pentru alt forum) va intreb cum as putea face sa recuperez suma platita? Mentionez ca amenda a fost luata in Bucuresti dar domiciliul din buletin este in provincie.
Nu inteleg de ce ati platit amenda la CEC, amenzile se fac venit la bugetele locale.
Teoretic trebuia sa comunicati la politia care v-a aplicat amenda dovada platii, ati fi evitat sa se transmita procesul verbal spre executare la firma de leasing.
Deci, dumneavoastra ati achitat amenda la CEC. UNDE a achitat firma de leasing amenda?
E mentionat nr. procesului verbal pe ambele chitante?
Am intrebat unde au fost achitati banii de catre firma de leasing. Inainte de a promova o actiune ar trebui sa solicitati restituirea de la una din cele 2 primarii in contul carora au intrat sumele aferente amenzii aplicate. (sau poate sunt in contul aceleasi primarii).
Amenda itm
Mihaela Tudor
O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)