avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia ...

Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia Mare pentru parcare ..... pe societate. Jos pe PV este specificat contul in care se achita amenda. Am platit in contul specificat de ei dar s-au intors banii retur. Ar trebui platita amenda la trezoreria orasului de care apartine societatea in contul de amenzi? Unde se platesc amenzile incheiate de politia locala in baza HCL NR.528/2022?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:11, 10 Septembrie 2024
Toate amenzile se duc la bugetul local unde domiciliaza (in cazul de fata are sediu) contravenientul. Ele trebuie platite la primaria respectiva. Probabil politistul local a gresit scriind contul din Baia Mare.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul ... MM Brasov MM Brasov Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul X de la politia locala. In procesul verbal este indicat un cont in care am platit jumatate ... (vezi toată discuția)
Salutare! o amendă data de poliția sibiu ( nu rutieră) și ... diaconumc@gmail.com diaconumc@gmail.com Salutare! O amendă data de poliția Sibiu ( nu rutieră) și pv este trimis la domiciliu din Rm Vâlcea unde trebuie plătită? Pe satele pv se ... (vezi toată discuția)
Ridicarea auto este legala sau nu? abanu abanu Buna seara, In ziua de 18 iulie 2013, orele 14, am parcat neregulamentar in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa, fara a bloca traficul rutier, ... (vezi toată discuția)