avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare! O amendă data de poliția Sibiu ( nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare! O amendă data de poliția Sibiu ( nu rutieră) și ...

Salutare!
O amendă data de poliția Sibiu ( nu rutieră) și pv este trimis la domiciliu din Rm Vâlcea unde trebuie plătită?
Pe satele pv se menționează cec și trezorerie ( am fost la cec și nu se poate plati)....
Trezoreria trebuie să fie cea de la domiciliu sau din municipiul unde se află inițiatorul pv? Trezoreria este serviciul de taxe și impozite din primărie?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:55, 14 Februarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
amenzile se pot plati pe ghiseul.ro
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda se poate plati si la serviciul taxe si impozite din primaria din localitatea dvs., daca nu va descurcati pe ghiseul.ro. Amenzile de acest gen se duc la bugetul local din localitatea de unde e contravenientul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala - unde si cand se plateste? raz raz Salut Pe scurt, speta ar fi urmatoarea: in localitatea x, unde numitul Vasile detine un imobil proprietate personala, acesta a fost amendat de primaria ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)