avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda platita de 2 ori
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda platita de 2 ori

Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Acum 2 luni am luat o amenda conducand un autoturism aflat pe leasing. A doua zi am platit regulamentar amenda la CEC si i-am instiintat pe stimabilii domni de la firma de leasing (este vorba de Meridian - am avut numai experiente "placute" pe care nu vi le-as dori) care evident ca nu a bagat in seama mailurile mele (pot spune ca am ramas si fara asigurare de 2 ori). Intre timp amenda a ajuns la ei si ca niste buni concetateni au platit-o. Trecand peste aspectul profesionalismului lor (subiect pentru alt forum) va intreb cum as putea face sa recuperez suma platita? Mentionez ca amenda a fost luata in Bucuresti dar domiciliul din buletin este in provincie.
Cel mai recent răspuns: iulian_i , utilizator 21:33, 7 Decembrie 2010
Buna seara. Societatea de leasing a platit la trezoreria statului in contul RO94TREZ70020350101XXXXX. Eu am platit la Taxe buget local RO92TREZ7035083XXX007129 tot cont din trezorerie. In ambele chitante este specificat faptul ca se plateste amenda conform proces verbal nr....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un proces verbal incheiat de politia locala baia ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia Mare pentru parcare ..... pe societate. Jos pe PV este specificat contul in care se achita ... (vezi toată discuția)