avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa recuperez salariul de la angajator?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa recuperez salariul de la angajator?

sotul meu a lucrat la o firma de transport ,sofer,din ianuarie pana in septembrie.a semnat contractul in ianuarie si a fost inregistrat la ITM in august,noi fiind oameni de buna credinta nu am fost sa verificam dar cu timpul sau adunat tot mai multi bani si am fost sa verific si asa am aflat ca nu era in scris din ianuarie.le-am prezentat demisia si a spus ca trebuie sa o duca la ITM sa fie stampilata de ei si apoi imi aduce si mie .nici in zi de azi nu mai stiu nimic de ei,ma-u amenintat ca daca fac ceva o sa-mi para rau fiindca avocatul lor a spus ca nu am nici o sansa sa recuperez banii{61.000 lei noi}.am si cateva acte ce nu prea sunt legale facute de firma respectiva ,diagrame,dar nu am contractul de munca ce afost inregistrat in august.multumesc anticipat. daca se poate sa imi trimiteti un mail.diana_blonda2@yahoo.es
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 5 Decembrie 2010
apelati la un avocat deoarece cu acesti indivizi se va ajunge in instanta din pacate.
multumesc pt raspusul promt.din pacate pt mine nu stiu nimic de avocati si imi este frica de preturile ce trebuie platite la avocat,acum eu fiind singura intretinatoare a familiei,avand si o fetita de 1 an si 6 luni,nu cred ca imi permit.nu se poate platii avocatul di suma recuperata?
De regula nu se accepta intreprinderea demersurilor necesare unei reprezentari in instanta si ulterior ,daca instanta dispune admiterea cererii si daca partea este solvabila,abia la final sa se poat achita onorariu
Exista posibilitatea sa adresati cererere decanului baroului,.sa explicati si sa probati situatia,si acesta are competenta ,in cazuri motivate sa dispuna
Depuneti o sesizare la ITM si/sau introduceti o actiune in instanta impotriva angajatorului ... iar amenintarea cu avocati nu trebuie sa va impacienteze ... daca considerati ca va puteti descurca fara avocat , pe acest forum gasiti foarte multe informatii de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat ne-cooperant Almaviva Almaviva Am contactat un avocat pentru a-mi recupera niste bani de la cineva. Am facut un contract cu avocatul in ianuarie, platindu-i onorariul destul de piparat si ... (vezi toată discuția)
Reducerea onorariului diana22 diana22 Avand in vedere ca decanul solutioneaza contestatiile privind onorariile, inseamna ca tot el poate dispune reducerea onorariului acordat? sau doar instanta in ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat Marius0123 Marius0123 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am avut un litigiu de munca, am angajat un avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare nu ... (vezi toată discuția)